Registratie / user account / aanmaak van je profiel
Hoe kan ik mijn Ploy Pro account stopzetten of schrappen?

Stuur een mail naar het Ploy Team via ploy@randstad.be. Zij zullen de nodige stappen ondernemen. Omdat we uiteraard steeds onze dienstverlening willen verbeteren voor onze klanten, zouden we het ook fijn vinden als je ons de reden dat je met Ploy Pro wil stoppen in de mail laat weten.

Hoe word ik een Ploy Pro gebruiker?

Registreer je op de site en we bekijken meteen je aanvraag. Kom je in aanmerking als Ploy Pro gebruiker, dan krijg je via de site toegang tot je profiel om dit samen verder aan te vullen. Aansluitend activeren we dan je account (zie verder, gebruik maken van de app).

Ik kan de foto’s van mijn zaak niet opladen op mijn profielpagina van de site?

Dit heeft waarschijnlijk te maken met een verkeerd bestandstype of een te grote omvang. Foto’s kunnen enkel opgeladen worden als .jpg formaat. Om voldoende kwaliteit te garanderen moet dit een formaat zijn van tenminste 240 x 430 px. en mag de bestandsgrootte niet hoger zijn dan 20Mb.

Moet ik foto’s opladen?

Je kansen op reacties van kandidaten stijgen aanzienlijk als je een aantal recente foto’s van je zaak toevoegt. Kandidaten zullen nu eenmaal sneller kiezen voor een opdrachtgever waar ze voldoende informatie over weten dan eentje met een onvolledig profiel.

Waarom moet ik mijn bankrekeningnummer opgeven?

Dit is nodig om de betaling van je facturen te regelen. Klanten betalen namelijk enkel automatisch en via elektronische weg op het einde van elke shift.

Waarom moet ik mijn identiteitskaart of documenten inscannen?

Het is in het belang van onze kandidaten dat we de juiste identiteit kennen van hun opdrachtgevers en dus ook onze klanten. Bovendien respecteren we de volledige sociale wetgeving en moeten we dus ook nagaan of het opdrachtgevende bedrijf in regel is met de Belgische wetgeving.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens? Zijn al deze gegevens veilig opgeslagen? Wordt mijn privacy gerespecteerd?

Je informatie is opgeslagen in overeenstemming met de meest strikte veiligheidsvoorschriften en met respect van de privacywetgeving. Zowel tijdens het versturen als tijdens het opslaan zijn alle data beschermd tegen niet-geautoriseerde toegang. Zolang je geen jobaanbiedingen plaatst, kan niemand je gegevens raadplegen, behalve jij zelf natuurlijk. Het is enkel wanneer kandidaten reageren op een jobaanbieding, dat de kandidaat de publieke gegevens van de opdrachtgever te zien krijgt. Dit betekent dat alle data van een klant enkel gebruikt en getoond worden wanneer ze nodig zijn voor het tot stand komen van opdracht tussen opdrachtgever en kandidaat (publieke gegevens) of voor de betaling en facturatie (enkel zichtbaar voor het Ploy Team). Meer informatie hierover vind je in ons Privacy Statement.

Welke basiseigenschappen dient een Ploy Pro gebruiker te bezitten?

Ployers zijn enthousiaste, gemotiveerde werkkrachten én opdrachtgevers die onderling gemaakte afspraken steeds nakomen. Wederzijds respect en engagement zijn dus super belangrijk. Loopt er toch een keertje wat fout in de samenwerking, dan informeren we elkaar op een snelle en transparante manier!