Van start met de app
Hoe kan ik gebruik maken van de app?

Je kan de app enkel downloaden uit de Apple en Google Play stores in België! Dat betekent meteen ook dat je ingelogd moet zijn met een Belgische account zo niet krijg je de foutmelding “de app is niet beschikbaar in jouw land”.

Hoe log ik de eerste keer in?

Van het Ploy Team ontvang je via mail bericht dat je account actief is. Via de knop “wachtwoord instellen” op de startpagina van de app én met het e-mailadres waarop je deze mail ontving, kan je je wachtwoord aanvragen en aan de slag.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Volg de instructies in het filmpje en ontvangen een nieuw wachtwoord
 
Geen nood, je kan steeds opnieuw een wachtwoord aanvragen via “wachtwoord instellen” op de startpagina van de app.

Ik heb geen mail ontvangen met mijn wachtwoord. Wat kan ik doen?

Controleer je spam inbox. De mail werd misschien onterecht als spam aanzien. Wees bovendien zeker dat je het juiste e-mailadres van je account gebruikt. Als je toch geen mail ontvangen hebt, laat dit dan weten aan het Ploy Team via ploy@randstad.be.

Ik krijg de melding “account bestaat niet”?

Vergewis je vooral dat je de juiste app gedownload hebt en dat je het juiste e-mailadres gebruikt. Bestaat je account echt nog niet, maak er dan meteen een aan via de site of meld dit probleem aan het Ploy Team dat de gegevens van je account zal controleren.

Ik vind de app niet in de store?

Zoek best even op “ploy randstad”. 

Ik zie twee Ploy apps in de store. Welke moet ik downloaden?

Ploy is voor de kandidaten, Ploy Pro is voor de opdrachtgevers.

Moet ik de app updaten?

Ja, zorg altijd dat je de meest recente versie in gebruik hebt. We releasen immers meerdere nieuwe versies met steeds nieuwe features! Als de instellingen van je smartphone dit toelaten, gebeuren deze updates automatisch.

Welk toestel moet ik hebben om de app te kunnen gebruiken?

De app werkt voorlopig enkel op smartphones die uitgerust zijn met Android OS 4.1 of recenter alsook op iPhones met OS 8 of recenter. Deze informatie kan je controleren bij de instellingen van je smartphone.